joc de atrificii, artificii, foc de artificii

Sputnic Star
GO
TEL. +4 0742 087 979Tel: 0266 - 323 196

Firma SC Sputnic Star SRL, infiintata in anul 1993, este autorizata sa execute focuri de artificii, sa comercializeze, sa transporte si sa detina materiale explosive - obiecte de distractie pa baza de amestecuri pirotehnice, clasa I, II, III, IV, T1 si T2. 

Sputnic Star este o firmă care deține cel mai specializat și profesionist personal, capabil să execute jocuri de artificii exterioare și interioare în orice condiții. 
Pe langa vanzari en-gross, en-detail are ca obiect de activitate organizarea jocurilor de artificii si importarea produselor pirotehnice. Sputnic Star ofera o gama foarte variata de produse la preturi conveniabile.

Focul de artificii este ceva spectaculos care-ţi încăntă simţurile vizuale, ceva prin care îţi dă fiori, ceva care te face să simţi mai profud orice moment, ceva prin care putem sublima importanţa unui eveniment. Artificiile de exterior odată ajunse în aer se transformă în flori, palmieri, globuri, cascade de steluţe, spirale, evantai, un trifoi cu patru foi, o salcie pletoasă, o coadă de păun, o inimioară, ş.a. care îşi pot schimba de trei ori culoarea.

Suntem o firmă promptă, activă si creativă, pentru care pirotehnica este o artă.
Jocurile de artificii executate de noi sunt grandioase, oferind publicului un spectacol demn de păstrat în memorie.

Noi utilizăm aparatură electronică de ultima generaţie şi materiale de înaltă calitate, la cele mai ridicate standarte internaţionale.

Solicitantului i se pun la dispoziţie variante de joc cu regii şi scheme de trageri diversificate.

Firma regizează şi execută focuri de artificii pe fond muzical in toate localitaţile din ţară cu diferite ocazii: Ziua naţională, Festivaluri, Spectacole, Competiţii sportive. Ziua oraşului, Inaugurări, Nunţi, aniversări, etc.
Acoperim orice solicitare indiferent de volumul si dimensiunile proiectului. Compania noastra executa jocuri de artificii profesionale pentru orice ocazie si oriunde in tara, in conformitate cu cerintele clientilor.

...

PIROTEHNICA PROFESIONALA
Pentru a cumpara, a distribui si a folosi pirotehnica profesionala necesita autorizatie speciala de la autoritati.

PIROTEHNICA AMATOR
Toate produsele pe care ofera compania noastra pot fi cumparate si folosite de persoane care au cel putin 18 ani.

Produse Best Buy
 
Vezi toate produsele best buy
 
 
btz Webdesign sputnicstar.ro Miercurea Ciuc, B-dul Fratiei nr. 18,Jud. Harghita
nr. tel. 0266-323.196, mobil 0742-087.979
E-mail: sputnicstar@yahoo.com
btz Webdesign