joc de atrificii, artificii, foc de artificii

Sputnic Star
GO
TEL. +4 0742 087 979Tel: 0266 - 323 196

Sputnic Star este o firmă care deține cel mai specializat și profesionist personal, capabil să execute focuri de artificii exterioare și interioare în orice condiții. 

Focul de artificii este ceva spectaculos care-ţi încăntă simţurile vizuale, ceva prin care îţi dă fiori, ceva care te face să simţi mai profund orice moment, ceva prin care putem sublima importanţa unui eveniment.

Artificiile de exterior odată ajunse în aer se transformă în flori, palmieri, globuri, cascade de steluţe, spirale, evantai, un trifoi cu patru foi, o salcie pletoasă, o coadă de păun, o inimioară, ş.a. care îşi pot schimba de trei ori culoarea.

Firma regizează şi execută focuri de artificii pe fond muzical în toate localitaţile din ţară cu diferite ocazii: Ziua naţională, Festivaluri, Spectacole, Competiţii sportive, Ziua oraşului, Inaugurări, Nunţi, aniversări, etc.

Jocurile de artificii executate de noi sunt grandioase, oferind publicului un spectacol demn de păstrat în memorie. Utilizăm aparatură electronică de ultima generaţie şi materiale de înaltă calitate, la cele mai ridicate standarde internaţionale.

 

Produse Best Buy
 
Vezi toate produsele best buy
 
 
btz Webdesign sputnicstar.ro Miercurea Ciuc, B-dul Fratiei nr. 18,Jud. Harghita
nr. tel. 0266-323.196, mobil 0742-087.979
E-mail: sputnicstar@yahoo.com
btz Webdesign